Death Note recenze

29. července 2010 v 16:03 | Yay me!!!! |  ~ Death note ~
žanr:horor,detektiv
anime: DEAD NOTE
počet episode:37
Hl.postavy:L-ryuzaki,Kira-light yagami
デスノート
Režisér: Tetsuro Araki
Soundtrack: Taniuchi Hideki (Yoshihisa Hirano)
Opening:1.The WORLD = Nightmare
                                              2. Whats Up People ? = Maximum the Hormone
Ending:1. Alumina = Nightmare
                                          2. Zetsubou Billy - Maximum the Hormone


Věříte na Boha smrti? Ne. Věříte ve spravedlnost? Ano. Ale co když se vám naskytne příležitost, vykonávat spravedlnost osobně a ještě se při tom potkat s Bohem Smrti. Uvěříte?
Death Note, zápisník smrti. Student Light Yagami má ve škole výborný prospěch. Jeho otec je policista na vysoké úrovni. Light je prostě geniální dítě. Štve ho, že někteří zločinci, nejsou potrestáni, tak jak by měli být. Jednoho dne, se mu ale naskytne příležitost, vzít spravedlnost do vlastních rukou. On toho taky využije. A co že se to vlastně stane? Light najde Zápisník smrti. A co to je? Když do něj napíšete jméno osoby a myslíte při tom na to jak vypadá, on do minuty zemře na infarkt, pokud tam nenapíšete podrobnosti. Při tom se mu ještě zjeví, minulý vlastník Zápisníku, Shinigami Ryuuk.

-Nemusíš se mě bát, Lighte. Sem Shinigami Ryuuk.Ten zápisník co máš, mi patří.
Už si bezpochyby zjistil, že to není obyčejný zápisník, že ano?
-Shinigami. Bůh smrti, eh. Nejsem....překvapený.
Vlastně jsem na tebe čekal, Ryuuku.
-Ooh.
-Už jsem zjistil, že ten deník funguje. Netrvalo mi to dlouho.

A tak se Light chopí skvělé možnosti a začně svět napravovat sám, pomocí zápisníku. Masově začne zabíjet zločince, ale v momentě se to zvrtne a Light zabíjí i nevinné lidi. A je to ještě lepší, když jeho otec, na případu Kira pracuje(Kira je přezdívka, kterou mu daly občané, za nějakou dobu se totiž stane slavným). Light zabije všechny agenty FBI, kteří na jeho případu pracovaly. Kdo tedy případ vyřeší? Na scéně se začne objevovat nejlepší agent na světě, asi nejinteligentnější člověk, s přezdívkou L. Nejdřív svou tvář neukáže, ale postupem času se dozvíme, kdo to je.

-Obdivuji tvé schopnosti a smysl pro spravedlonost.
Když mi slíbíš, že to nikomu neřekneš,mám pro tebe důležitou informaci o vyšetřovaní Kiry, kterou bych to rád řekl.
-(Odkud to jen má. A kdo to je? Je bezpečné ho jen tak ignorovat? Rád bych věděl co je to za informaci). Nikomu to neřeknu. O co de?
-Chci, abys věděl, že já sem L.

Začne se to prapodivně vyvíjet. Light se totiž po pár událostech, přidá k případu Kira a bude jej taky vyšetřovat. No není to ironie?

Existuje jen jeden Zápisník smrti??
Zjistí L o Lightovi pravdu??
Jak to všechno dopadne??Dobře nebo špatně??

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Yellow Yellow | Web | 29. července 2010 v 17:31 | Reagovat

já zbožnuju death note :)) jen ten konec se mi nelíbí hlavne ve filmu

2 Yuki  Tenshi Yuki Tenshi | Web | 30. července 2010 v 10:33 | Reagovat

Skvelá recenzia. Death Note považujem za jedno s najlepšie prepracovaných anime. Proste geniálne.

3 Mary Mary | Web | 30. července 2010 v 15:53 | Reagovat

Súhlas! Krásne si to zhrnula... :D

4 Kara Kashi Kara Kashi | Web | 31. července 2010 v 15:49 | Reagovat

tak to musim zkouknout !! ×)

5 Nagisa-chan Nagisa-chan | Web | 31. července 2010 v 22:29 | Reagovat

Dopadne to špatně... Protože Mello i Matt zemře... *bulí jak malá* Smutné anime! Hodně moc.. ale Near přežije ne?? Už se nepamatuju. xD Ale hezká kresba,ta se jim povedla. x)

6 Mary Mary | 1. srpna 2010 v 9:26 | Reagovat

čawky Sbíí! ;-)  :-D

7 Akemi Akemi | Web | 1. srpna 2010 v 10:58 | Reagovat

Nesnáším Lajta! xD
to je vše, co chci říct - prostě ho nesnáším x)) ale DN jako anime by mělo být povinné ^^
velice pěkná recenze x))

8 DeatH the BonezZ ^_^ DeatH the BonezZ ^_^ | Web | 1. srpna 2010 v 14:49 | Reagovat

mas talent ^^

9 Mary Mary | Web | 1. srpna 2010 v 19:47 | Reagovat

Prebieha u mňa súťaž, tak sa zapoj aj ty!! :-D

10 kamishiro1 kamishiro1 | Web | 2. srpna 2010 v 11:03 | Reagovat

mne sa sfilmovane paci viac ani nwm preco asi ze je to secko pokope a ne v dieloch :-D

11 Katsumi Kioshi Katsumi Kioshi | E-mail | Web | 2. srpna 2010 v 16:43 | Reagovat

toď super anime .. XD

12 Miley*Smiley Miley*Smiley | Web | 3. srpna 2010 v 10:52 | Reagovat

ahoj máuš krásny blog nechcela by si sa pozrieť na môj prosím neber to ako reklamu

13 DeatH the BonezZ ^_^ DeatH the BonezZ ^_^ | Web | 3. srpna 2010 v 11:20 | Reagovat

ahojky , nemozes za mna hlasnut ?? som tam ako Death the Bonezz - Alejandro
srry za reklamu a dakujem :)

http://smiling-princess.blog.cz/1007/posledni-rozhodujici-4-kolo-sons

14 Majuš* Majuš* | Web | 4. srpna 2010 v 14:24 | Reagovat

Ak potrebujete nejaký dess, kliknite na môj web! =)

15 Aoi Nyappy Allen-chan xD (Himawari Hanako) Aoi Nyappy Allen-chan xD (Himawari Hanako) | Web | 7. srpna 2010 v 17:56 | Reagovat

Dobrá recenzia O_O Death note je sugoi anime!

16 SHIKASHI SHIKASHI | Web | 8. srpna 2010 v 19:48 | Reagovat

Drsná recenze XD

17 baka-chan baka-chan | Web | 9. srpna 2010 v 15:49 | Reagovat

Ahoj, vrátila jsem se na blog :) najdeš tam podrobnější info a pár novinek :D

18 Miya Sachiko Miya Sachiko | E-mail | Web | 13. srpna 2010 v 16:57 | Reagovat

Deth note je prej super... :)

19 Ichiro Arisa-SB Ichiro Arisa-SB | Web | 22. srpna 2010 v 22:21 | Reagovat

Ahoj, prosím tě, kde seš začínám si dělat starosti, když tu máš poslední článek z 29. července. Seš v pořádku? Vím, že mi stejně odpovíš až tu budeš, ale stejně.

20 Kara Kashi Kara Kashi | Web | 30. srpna 2010 v 21:03 | Reagovat

ahojky bylo u me trideni koukni jak jsi dopadl/a!! ×)

21 Lillit Lillit | E-mail | Web | 31. srpna 2010 v 10:52 | Reagovat

Tohle anime mám moc ráda :)

22 DeatH the BonezZ ^_^ DeatH the BonezZ ^_^ | Web | 1. září 2010 v 15:26 | Reagovat

Na blogu je oznam !! Prosiim precitat ^^ x)

23 Mary Mary | Web | 4. září 2010 v 10:31 | Reagovat

Na mojom blogu sú isté nové informácie, tak si ich prosím prečítaj. ;-)

24 Youko ^-^ Youko ^-^ | Web | 5. září 2010 v 9:34 | Reagovat

ahojky na mim blogu je třídění SB tak se zapiš pokod chceš zůstat díky moc...

25 Mary Mary | Web | 10. září 2010 v 17:05 | Reagovat

Som späť :D

26 DeatH the BonezZ ^_^ DeatH the BonezZ ^_^ | Web | 19. září 2010 v 8:36 | Reagovat

chodis tu vobec ? :( :-(

27 DeatH the BonezZ ^_^ DeatH the BonezZ ^_^ | Web | 23. září 2010 v 20:30 | Reagovat

precitaj / te si prosim oznam na mojom blogu , tyka sa SB a "tajneho" triedenia , alebo inak , aktualizacie SB ^^

http://honey-clover-world.blog.cz/1009/aktualizacia-sb-koniec

28 Majuš* Majuš* | Web | 28. září 2010 v 18:01 | Reagovat

Chodíš sem vôbec????

29 Mary Mary | 18. října 2010 v 19:31 | Reagovat

Ahoj. To som ja Mary čo mala blog mojblogpredievcata.blog.cz. Zrušila som ho. Maj sa pekne.  
Prajem veľa šťastia a prepáč že som ti nedala vedieť skôr. ;-)

30 Kayo Kentaro Schiffer Kayo Kentaro Schiffer | E-mail | Web | 28. listopadu 2010 v 14:47 | Reagovat

Žiješ ještě ??

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama